Siste serierunde

Postet av Njård - Bordtennis den 21. Apr 2024

Den siste serierunden markerte spennende avslutning av barneserien i bordtennis. og for en reise det har vært! Med Njård 2 som holdt til 3. plass og Njård 1 tett bak på 5., hadde siste runde enorm betydning, med bare 5 poeng som skilte 3. til 6. plass.

Njård 1 stilte med følgende: Magnus, Kristian, Marcus og Kaja
Njård 2 stilte med følgende: Lukas, Matteo og Leif


I første runde fikk Njård 1 en uventet walkover mot Oppegård på grunn av sykdom, og sikret 3 avgjørende poeng. I mellomtiden møtte Njård 2 mot Oslo btk 1 i en kamp som var avgjørende for å opprettholde sin 3. plass. Til tross for en tapper innsats kom de til kort med 0-10 til Oslo BTK.

I andre runde møtte Njård 1 Oslo BTK i en kamp de trengte å vinne for å klatre oppover i tabellen. Til tross for resultatet ble hver eneste unse av innsats på trening oversatt til noen spennende kamper. Sluttresultatet gjenspeiler kanskje ikke det, men besluttsomheten var ubestridelig, vi tapte lagkampen 0-10.

For Njård 2 fikk vi walkover mot Oppegard, ettersom de ikke klarte å møte opp og holdt håpet i live om å sikre 3. plassen.

Innsatsen var høy i siste runde for Njård 2, med Klemmetsrud BTK klar til å kapre 3. plassen. Laget vårt tok utfordringen, og møtte den formidable Oslo BTK 2 med høy intensitet av høy bordtennisnivå. Selv om resultatene ikke svingte vår vei, grep skjebnen inn da Oslo BTK 1 ga en hjelpende hånd og sikret Njård 2 sin 3. plass! Gratulerer!!!

I mellomtiden møtte Njård 1 Oslo BTK 3, og viste frem utrolig mye bra spill. Kaja imponerte med to seiere, mens Magnus og Marcus dominerte singelkampene sine. Doublekampen fikk en strålende prestasjon fra brødrene Magnus og Kristian. Siste singelkampen til Kristian viser seg og være veldig jevnt. Mye bra spill fra unggutten og i siste og avgjørende sett leder han 7-2, nervøsitet spiller inn og taper tilslutt 8-11. Det er synd, men neste gang tar du det!

Totalt sett kunne jeg ikke vært stoltere av både Njård 1 og Njård 2. Denne serien handlet ikke bare om seire og tap, men viser lagarbeid og kameratskap som definerer Njård. Vi deler denne prestasjonen med alle som har bidratt, fra spillere til foreldre.

Takk alle sammen for engasjement og lidenskap. La oss ta denne erfaringen og bli sterkere sammen. Vi vinner som et lag og taper som et lag, og vi kommer enda sterkere tilbake neste gang!

🏓Sammen blir vi best🏓


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.