Marcus Reinholdtsen henter hjem gull fra NM for yngre!

Postet av Njård - Bordtennis den 2. Jun 2024

Denne helgen deltok Marcus Reinholdtsen i NM for yngre i Skien. Marcus var den eneste spilleren fra Njård som deltok på NM, men representerte for Oslo BTK. Han deltok i klassene para open 13 singel og para 15 open double.

I  para open 13 singel klassen som ble spilt på lørdag kl. 11:30, var Marcus seedet som nummer 2. Etter en høst og vår med jevn og målrettet trening, fikk Marcus endelig testet seg i NM. Og han innfridde til de grader! Marcus gikk hele veien til toppen og vant sin klasse. I finalen slo han Jonatan Rimehaug 3-1 og sikret seg dermed sin første NM-medalje. Gratulerer med gullmedaljen, Marcus!

I para 15 open double spilte Marcus sammen med Jonatan Rimehaug Godøy fra Oslo BTK. Duoen viste seg å være en uslåelig kombinasjon og vant hele double klassen. Selv om kampene var jevnspilte, holdt gutta konsentrasjonen oppe og vant alle sine kamper. Gratulerer så mye til begge to!

Denne helgen har vært en fantastisk opplevelse for Marcus, som har sikret seg to NM-medaljer. Dette viser den imponerende progresjonen han har hatt siden han startet hos oss, og vi er utrolig stolte av ham. Nok en gang, gratulerer så mye med to førsteplasser i NM, Marcus. Vi i Njård bordtennis er veldig stolte av deg😊🏓





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.