Oppsummering av Mega cup på Lørenskog

Postet av Njård - Bordtennis den 17. Jun 2024


Helgen som var, deltok Marcus og Leif på Mega cup-stevnet på Lørenskog. Begge konkurrerte i klassene Jenter/Gutter 10 og Gutter 11.

For klassen Jenter/Gutter 10, vant begge guttene kamper i gruppespillet og kom seg til sluttspillet. De spilte mange gode kamper som resulterte i en plass i sluttspillet. Selv om det stoppet der, kjempet guttene hardt og viste en fantastisk innsats som ingen kan ta fra dem. Bra jobbet, gutter!

I klassen gutter 11 ble det dessverre ingen sluttspill på noen av guttene. Her var det flere tøffe kamper som kunne gått begge veier. Det er verdt å merke seg at mange av motstanderne var 1-2 år eldre enn Marcus og Leif. For Leif var dette hans første stevnedeltakelse, og det resulterte i mange spilte kamper som ble vunnet, samt masse erfaring å ta med videre. Uansett, det var et veldig lærerikt stevne for begge gutta og det er mye å ta med seg videre. Kjempebra innsats fra begge guttene! Med mer trening kommer seirene snart. Vi er kjempe stolte av dere!

Andy gjorde en fantastisk innsats i helgen under Mega Cup stevnet! Han sikret seg en imponerende 2. plass i nybegynner 1 klassen, og det på sitt aller første stevne. Dette resultatet er et tydelig bevis på at all treningen hans virkelig har gitt resultater. Gjennom hele konkurransen kjempet Andy seg til mange seire, og han viste virkelig hva han er god for. Selv om det ble tap i finalen, er vi utrolig stolte av hans prestasjon. En stor gratulasjon til Andy for en kjempefin innsats!


Til venstre: 2. plass til Andy



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.