Feirer suksess og fremgang i bordtennisserien for barn!

Postet av Njård - Bordtennis den 29. Apr 2024

Sist torsdag markerte en betydelig milepæl for oss på Njård bordtennis da vi stolt feiret avslutningen av barneserien vår. Det var en betydningsfull anledning, spesielt for mange av barna som deltok i serien for aller første gang. Som sportslig leder og trener kunne jeg ikke vært mer begeistret over den bemerkelsesverdige fremgangen våre unge bordtennisspillere har gjort.

Å ta 3. plassen blant 12 lag sier mye om engasjementet og det harde arbeidet barna våre har lagt ned. Gjennom hele serien opplevde vi oppturer og nedturer, barna viser fremgangen fra måned etter måned. Den innsatsen og engasjementet som vises av hver og en av våre spillere både under treningsøkter og konkurranser viser bare hvor stor progresjon de har hatt fra de startet til nå. 

Hos Njård bordtennis har vi fokus rundt inkludering og sosialisering. Hvert barn fortjener muligheten til ikke bare å spille bordtennis, men også å trives i et støttende og imøtekommende miljø. Ved å fremme en kultur for inkludering samtidig som vi prioriterer det sosiale aspektet, finner vi en perfekt balanse som gjør opplevelsene til alle våre unge deltakere. 

Når vi reflekterer over denne sesongen, er det utrolig gledelig å se flere og flere barn omfavne sporten og uttrykke sin glede for bordtennis. Dette viser popularitet i nærområdet, og vi kunne ikke vært mer begeistret for å være en del av veksten.

Jeg vil rette en dyp takknemlighet til alle som har bidratt til å gjøre denne sesongen til en stor suksess. Enten det var gjennom coaching, støtte eller heiing fra sidelinjen, har deres engasjement gjort hele forskjellen. Mens vi gleder oss til neste sesong, la oss fortsette med bordtennisen og skape et miljø der alle barn kan trives🏓





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.