Bordtennissesongen er i full gang for årskull 2012, 2013 og 2014!

Postet av Njård - Bordtennis den 25. Aug 2023

Det lenge etterlengtede øyeblikket har kommet - bordtennissesongen 2023/2024 for årskullene 2012, 2013 og 2014 har offisielt startet! Når solen går ned på en lang og rolig sommerferie, har bordene våknet til live med lyden av sprettende baller og klirringen av fartsfylte stevner. Vi er godt i gang med treningene vår, og det er fantastisk å se så mange kjente fjes og nye entusiaster bli med oss på denne spennende sesongen.

Forventningen og spenningen har bygget seg opp, og vi har fått mest mulig ut av hver treningsøkt. Her er et lite glimt av hva som har skjedd på bordtennisbordene:

Morsomme øvelser: Treningsøktene våre handler ikke bare om trening; de handler om å ha det gøy mens de forbedrer ferdighetene sine. Fra morsomme oppvarmingsøvelser til engasjerende spill. Vi sørger for at gleden ved bordtennisen er kjernen i alt vi gjør.

Finjustering i forehand og backhand: Vi lar ingen stein stå uvendt når det gjelder å forbedret spillet vårt. Treneren har jobbet utrettelig for å hjelpe barna å perfeksjonere forehand - og backhand slagene deres. Fremgangen vi har sett er intet mindre enn inspirerende. 

En sunn konkurranse: Litt vennlig konkurranse har aldri skadet noen. Det har vært spennenden å teste ferdighetene til barna mot hverandre, presse oss selv til nye høyder og oppnå deres beste ytelse. 

For barna er det en fantastisk måte å starte den nye sesongen etter en avslappende sommerferie. Bordtennis har en unik måte å fremme disiplin, fokus og sportsånd på, og vi gleder oss til og se hvordan disse ferdighetene utvikler seg gjennom sesongen. Enten du er erfaren eller noen som nettopp har blitt kjent med denne fantastiske sporten, er det en plass til deg ved bordene våre. Kontakt Elias på elias@njaard.no eller meld deg inn på spond - gruppen vår årskull 2012, 13 og 14: https://spond.com/landing/group/XKQPZ


                                                                                     Sammen blir vi best!                                                                                    .    


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.