Spennende sammenstøt på Njård bordtennis: Årskull 2012-14 mot ungdommer!

Postet av Njård - Bordtennis den 31. Jan 2024

I går tirsdag 30. januar surret det av spenning i Njård bordtennis da de yngste og ungdommene gikk mot hverandre i en spennende internkamp. For ungdommene markerte de deres første turnering, mens for de yngste tok de med seg verdifulle erfaringer fra tidligere konkurranser. 


Kampene var satt til å starte 18:30, og fra den aller første kampen til avslutningen, var konkurransen utrolig tett mellom de yngste og ungdommene. Med 8 spillere pr. lag var kampoppsettet satt opp til alle mot alle. Begge lagene fulgte hverandre trutt og jevnt helt til siste runden, og skapte en spennende atmosfære i hallen. 

I en dramatisk vending under siste runde, gikk de yngste seirende ut med totalt 29 vunnet kamper, og sikret seieren i lagturneringen. Ungdommene, ikke langt bak, viste frem sine ferdigheter og heroisk innsats med 26 vunnet kamper. En stor gratulasjon til årskull 2012-14 for velfortjent seier!

Denne turneringen var en suksess, og banet vei for flere spennende arrangementer i fremtinden. Njård bordtennis har som mål og organisere flere lignende turneringer, som gir en plattform for vekst, læring og ikke minst konkurranse.

Til alle dere yngste og unge, fortsett med det fantastiske arbeidet/trening. Fremgangen i begge grupper er virkelig lovende, og vi ser frem til enda større prestasjoner i fremtiden🏓










 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.