Høstkos i Kollen

Postet av Åsmund Gram Dokka den 14. Okt 2024

Først treningsøkt i piskende regn. Deretter fri flyt av saft, pizzaboller og kaker, etterfulgt av utlodning av kult treningstøy. Hva mer kan en ung langrennsløper ønske seg?  

Torsdag 10. oktober avholdt Njård langrenn den tradisjonsrike hyggekvelden i Holmenkollen. Det både blåste og regnet godt denne kvelden, men i Njård lar vi oss ikke skremme av litt vær. Ut på trening, opp i Kollen-trappene!Den heldige vinneren av WC-startnummeret

Mens barna gjorde seg slitne og våte, fikk foreldrene en gjennomgang av hvordan status er i langrennsgruppa, kalenderen fremover og satsingsområder med tanke på rekruttering.

Vel inne var det barnas tur. Kjøkkendisken var proppfull av pizzasnurrer, innbakte pølser, påsmurte rundstykker, sveler, boller, brownies, kjeks og alskens kaker. Plastkrus med saft var allerede linet opp på benken.

Vi var heldige som fikk besøk av en av seniorløperne våre, Lars Bjertnæs, som både var med de eldste på trappetrening og hjalp til med å avholde lotteriet. Sondre hadde tryllet frem mange fine premier fra sponsoren vår BULL ski og kajakk, og i tillegg hadde han med seg et startnummer brukt i verdenscupen. Som vanlig lød det ekstatiske hyl gjennom rommet når vinnerloddene ble lest opp, iblant akkompagnert av lett irritert mumling fra de som kun var noen få nummer unna premie.

Etter utlodning av verdenscup-startnummeret var kvelden over. Og kakene fortært. 

Takk for en super sammenkomst. Dette blir en fin Njård-sesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.