Njård bordtennis skaper historie med førsteinntreden i bordtennisserien for barn

Postet av Njård - Bordtennis den 16. Okt 2023

Njård bordtennis skal for første gang delta på barneserien i bordtennis for sesongen 2023/2024. Vi har meldt på to lag til den kommende barneserien i bordtennis.  

bordtennisserien for barn?

I barnebordtennisserien har lagene tre spillere, men de kan ha fire dersom de vil bytte på å spille. Hver lagkamp består av ni singelkamper og en dobbeltkamp, noe som gir en actionfylt dag på bordet. Innsamlingsrundene er planlagt i helgene, seks helger mellom november og april. selv om de spesifikke datoene ennå ikke er bekreftet av Norges bordtennisforbund. 


Team spirit med matchende t- skjorter

Alle ønsker å føle at de er en del av av team. Så hos Njård bordtennis ønsker vi at alle skal ha samme trøye når de spiller. Det handler ikke bare om å vinne; det handler om å vise at vi alle er på samme lag.

Når Njård bordtennis starter denne sesongen med barneserien, er det mye spenning i luften. Det handler ikke bare om å spille for å vinne; det er en mulighet for barna til å finpusse ferdighetene sine, danne varige vennskap og omfavne verdiene av lagarbeid og sportsånd. Følg med for oppdateringer mens Njård bordtennis gjør seg klare for en historisk sesong som lover å bli fylt med spennende kamper, kameratskap, sosial og uendelig moro!

Påmeldte:

  1. Magnus
  2. Kristian
  3. Leif
  4. Matteo
  5. Hudda
  6. Fatima
  7. Lukas
  8. Arvin
  9. Johannes
  10. Leo
  11. Marcus
  12. Aksel H

Om det er flere som ønsker å delta, send en mail til elias@njaard.no 


Sammen blir vi best



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.