5. September startet ungdomspartiet for fult.

Postet av Njård - Bordtennis den 6. Sep 2023

Vi er glade for å kunne komme i gang med ungdomspartiet på Njård bordtennis for sesongen 2023-2024! Det gir oss en enorm glede å dele at vårt første treningsøkt i går så den entusiastiske deltakelsen av fire unge talenter som brenner for å lære og forbedre bordtennisferdighetene sine. 

Disse fire unge individene utstråler entusiasme, munterhet og et sterkt ønske om å utmerke seg i sporten. Deres tilstedeværelse og energi setter en positiv tone for sesongen som kommer, og vi gleder oss til å se deres vekst og utvikling i bordtennisen. 

I et strategisk grep for å skape en mangfoldig og samarbeidende atmosfære, har vi bestemt oss for å slå sammen ungdomsgruppen vår med voksenpartiet. Denne innovative tilnærmingen vil fremme et miljø der unge og erfarne spillere kan lære av hverandre. Det fremmer ikke bare kompetanseheving, men oppmuntrer også til meningsfulle forbindelser og mentorskap mellom generasjoner. 

Hvis du eller noen du kjenner har en lidenskap for bordtennis og ønsker å være en del av dette pulserende felleskapet, er det bare å komme. Det er fortsatt ledige plasser på ungdomspartiet hos Njård bordtennis.

Bli med oss på denne spennende reisen med ferdighetsutvikling, kameratskap og sportsånd. 

For påmelding, klikk deg inn på lenken under og meld deg inn på SPOND. Her vil du få masse nyttig informasjon om treningstider og andre ting.

Link til SPONDhttps://spond.com/landing/group/WAZDZ

La oss gjøre denne sesongen til en minneverdig sesong for ungdomsgruppen!

Sammen blir vi best! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.