Info om aktiviteter høsten 2024

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 20. Sep 2024

Oppvisningskonkurranse

Vi skal tradisjonen tro arrangere en oppvisningskonkurranse for breddepartiene. Denne vil finne sted i håndballhallen søndag 20. oktober. Her vil breddepartiene få mulighet til å vise seg frem og få tilbakemelding fra våre trenere på øvelsene de gjennomfører. Les mer og meld dere på her.

Høstcamp

Det er snart fullt på årets Høstcamp. Hvis dere vil sikre dere plass bør dere være raske med å melde dere på. Denne vil finne sted mandag til onsdag i uke 40. Les mer og meld på her.

Juleoppvisning

Vi er i gang med planleggingen av årets juleoppvisning. Oppvisningen er som vanlig i Håndballhallen søndag 8. desember. HOLD AV DATO! Nytt av året er blant annet at vi kjører på med et lite julemarked utenfor hallen.

Tegnekonkurranse til honningdugnaden

Vi gjennomfører igjen en tegnekonkurranse ifm honningdugnaden. Det er 15 stk som har sendt inn tegninger. Stem på deres favoritt på Njård Turn på facebook. Vinneren vil få tegningen sin på honningglassene.

Har dere sluttet og ikke gitt beskjed?

Vi setter pris på om dere som er meldt på høstens partier, men som av en eller annen grunn har valgt å slutte, gir oss beskjed. Vi har på enkelte partier venteliste, og vil gjerne ha med flest mulig.

Halloween-uken

I uke 44 vil vi feire Halloween i Njård Turn. Vi pynter hallen, selger vafler, kaker og kaffe. Vi oppfordrer alle til å kle seg ut denne uken. Men husk at det skal være mulig å turn i kostymet.

Kjøreregler i hallen

Husk at når vi er på trening skal vi: Oppføre oss pent, høre på trener, respektere hverandre, være positiv og heie på hverandre.

Foreldre får ikke være med inn i hallen. Med mindre dette er avklart med administrasjon eller trener. Vi har på noen partier utfordringer med utøvere som ikke til tider kan være med på å skape uro. Vi oppfordrer alle til å ta en prat med barna om hvordan vi oppfører oss i hallen. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig at vi kontakter foreldre for en prat.

Klubbkolleksjon

Njård har fått en ny klubbkolleksjon. Utstyr, klær og drakter/turntøy kan bestilles og kjøpes her: Klubbkolleksjon

Lik oss på facebook og instagram

Facebook

Istagram - #njard_turn




Oppvisningskonkurranse søndag 20. oktober i håndballhallen

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 20. Sep 2024

Søndag 20. oktober arrangerer Njård Turn oppvinsingskonkurranse for breddepartiene!

Vi gleder oss veldig til å ta imot mange barn til vår oppvisningskonkurranse. Vi vil gjøre dere oppmerksom på at kun de som har betalt påmeldingsavgift på 200,- kr via vårt påmeldingsskjema er påmeldt.

Praktisk info rundt opplegget:

Konkurransen vil finne sted i Håndballhallen (bak Njårdhallen langs med ambassaden). Endelig inndeling og tidsskjema kommer når vi ser hvor mange som meldes på fra de forskjellige gruppene.

Oppdatert tidsskjema for konkurransen:

Pulje 1: Oppmøte/oppvarming 09:30 - Slutt ca 11:30

  • 1. og 2. klasse (Turnskole 1 + AKS for 1. og 2. klassinger)
  • 5. og 6. klasse (Turnskole 3)

Pulje 2: Oppmøte/oppvarming 12:00 - Slutt ca 13:45

  • 3. og 4. klasse (Turnskole 2 + AKS for 3. og 4. klassinger)
  • 7. klasse og eldre (Ungdomsturn)
  • Paraturn

Det er garderober både til høyre og venstre når man kommer inn i gangen. Der er det mulig å skifte.

Det vil være mange trenere inne i hallen som tar imot barna når de kommer. Fint om foreldre er flinke og går opp på tribunen når barna er levert. 

Foreldre til barn som er meldt på kan forvente å motta forespørsel om hjelp til gjennomføring (dugnad). Dette kan være ting som: Bidrag til kafé, inngangsvakt og kafévakt.

FORVENTNINGER: Mange av dere har ikke vært med på turnskonkurranse før, så det er greit å forklare litt hva dere kan forvente. Utøverne skal gjennom 3 øvelser: Frittstående, Hopp og Trampett. Når konkurransen starter, vil øvelsene gå relativt raskt. Det vil være noe venting mellom øvelsene. Dette er typisk for en turnkonkurranse og man må sette forventningene deretter.

INNGANG: Det koster 60kr å komme inn for alle over 12 år som ikke er deltagere, jobber i kafé eller står i inngangen.

Hvis dere er usikre på når dere skal møte eller det er noe annet dere lurer på kan dere ta kontakt med fredrik@njaard.no

Påmelding: Klikk her for påmelding




Høstcamp 2024 i uke 40 - Mandag til onsdag - Påmelding og info

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 5. Sep 2024

Vi har gleden av å invitere til Høstcamp i uke 40 mandag - onsdag (30.9.-2.10.).

Det vil i disse dagene være mulig å melde seg på for de som går på turnskole 1, 2 og 3 og AKS(1.-6. klasse. Hvis dere fra ungdomsturn vil bli med kan dere ta kontakt med fredrik@njaard.no. Hvis det blir mange nok kan vi åpne for en egen gruppe med ungdomsturn. Campen er åpen for "ikke-medlemmer", så her er det bare å ta med venner og kjente.

Campen vil vare fra mandag til onsdag og vil ha innslag av turning, lek og mye moro. Endelig program er ikke satt, men vi kan love at det blir gøy for barna!

Prisen er 1.500kr for 3 dager 0900-1500.

Njård vil som vanlig stille med frukt hver dag. Så barna må ha med matpakke!!

Eventuelle spørsmål kan rettes til Fredrik Backer på fredrik@njaard.no

Det ble fort fullt på sommercampene, så det kan lønne seg å være tidlig ute hvis man vil sikre seg plass.

Mer info om campen kommer når det nærmer seg.

Vel møtt!

Påmelding: https://club.spond.com/landing/courses/njaard/2213F6B641CB49A5AA28675381A54F2F